TELJES HÍRFOLYAM

Superbody 2021 versenykiírás

Elkészült a 2021-es Superbody versenykiírása. Az alábbi gombra kattintva megtekinthető.

Superbody 2020 – Open – Balázs Attila

10 év kihagyás után tért vissza Mecca Gym személyi edzője, rögtön a mélyvízbe. Szárnypróbálgatás volt a cél, de sokan örülnének egy ilyen fizikumnak!

Superbody 2020 – Women’s Physique – Sebestyén Ágnes

Gyakorlatilag női testépítő, aki az egész verseny egyik legjobb és
legfőképpen legszórakoztatóbb színpadi szereplését mutatta fel. Szinte
jutalomjáték volt neki, minket pedig elvitt abba a hangulatba, mint
amikor a bodybuilding világszerte a csúcson volt.

Superbody 2020 – Grand Prix – Szmereka László

Többen is villantottak a 2020-as szezonban, de az idei év kétségkívül Szmereka Lacié, aki olyan fejlődést tudott felmutatni, ami mindenkit megdöbbentett. Még akkor is, ha végül – bár a Superbody előtt egy héttel mindent vitt – hajszálnyi különbséggel nem lett övé a Superbody szobor.

Superbody 2020 – Athletic – Keméndy György

Majdnem ötven, de miatta aztán nem kell masters Athleticet csinálni, mert simán hozza a huszonévesek fizikumát – pedig évekkel ezelőtt az orvosok rakták össze egy motorbalesetből.

Superbody 2020 – Bikini – Hécz Noémi

Nem csak a húsz éveseké a Bikini kategória. Hécz Noémi sudár alkatával erősen letette a névjegyét első szezonjában, bizonyítva, hogy „felnőtten” is érdemes bizonyítani!

Superbody 2020 – Grand Prix – Jolics Tibor

Ukrajnából felkészülni a Superbody-ra – a nyilvánvalóan különböző lehetőségek miatt – már önmagában komoly teljesítmény és már-már veterán bodybuildert innen kell megítélni. Mivel a Superbody határon túli magyaroknak is szól, várjuk Tibort jövőre is és reméljük hozza a szokásos fejlődést!

Superbody 2020 – Újonc – Ungvári Árpád

Lehet. hogy valaki nem fiatalkorában jut el addig, hogy meg tudja oldani a versenyfelkészülést – így lehet valaki akár 40 évesen is újonc, hiszen a kategória feltétele, hogy első szezon legyen, vagy sok éves kihagyás.

Superbody média anyagok

A legtöbb versenyzőről lesz videós anyag az interjú minőségétől függően, összefoglaló is várható és készül a képes eredménylista is.

A stúdiófotókat a versenyzők meg fogják kapni e-mailben.