Superbody 2022 közönség tájékoztató


A Superbody 1998 óta Magyarország legnagyobb testépítő versenye, amely egyúttal a legkomolyabb díjazást is fel tudja mutatni. A csúcsot jelentő Grand Prix kategória fődíja másfél millió forint értékű, amelyből 1 millió forint készpénz. A verseny összdíjazása rendkívül jelentős összeget tesz ki (több, mint 10 millió Ft), mivel minden induló garantált nyereményt kap.

A Superbody az elsőszámú rendezvény nézőszám és show-jelleg tekintetében is: kifejezetten fontos a színpadi látvány és a szórakoztató program.

A rendezvény úgy van megtervezve, hogy az első perctől az utolsóig érdekes legyen és minden évben életre szóló élményt nyújtson a látogatóknak!

Időpont: 2022.11.05. 10.00

Helyszín: 1142 Budapest, Tatai út 95.

Parkolás: Ingyenes parkoló, bejárat a Tatai útról

Jegyárak:

elővételben early bird: 2990 Ft,
elővételben: 3990 Ft,
helyszínen: 4990 Ft,

Minden jegy mellé Scitec Nutrition ajándékcsomagot kap minden látogató.

Jegyvásárlás:

Program:

Kezdés: kb. 10:00

Újonc bodybuilding
Athletic
Masters (+42) bodybuilding
Men’s Physique

12:00

Bikini Junior
Wellness
Sportmodell
Bikini

15:00 Edzőtermek Csatája döntő

16:00

Body Fitness
Open bodybuilding
Női abszolút bajnok választás
Grand Prix bodybuilding

Az időpontok eltérhetnek, a pontos beosztást a nevezők számától függ és a verseny előtti héten hozzuk nyilvánosságra.

 A Superbody 2022 rendezvény egész területén hang- és képfelvétel készítése TILOS, arra kizárólag a Szervező engedélyével rendelkező személyek jogosultak.  Ennek megszegése esetén Szervező jogosult az illetőt a biztonsági szolgálat segítségével a Rendezvény területéről kikísérni. Ebben az esetben a belépőjegy árát a szervező nem köteles visszatéríteni.

Szigorúan tilos felállni és tilos előremenni a széksorok között, mert ezen tevékenységek zavarják a szervezők és a média munkáját. Mindenkinek az ülőhelyén, a rendezvény megtekintésére rendeltetésszerűen alkalmas  helyen kell tartózkodnia, erre a biztonsági személyzet fokozottan ügyelni fog!