Superbody 2022 tájékoztató versenyzőknek

Összefoglalva:

  • Helyszín: Vasúttörténeti Park 1042 Bp. Tatai út. 95
  • Dátum: 2022.11.05.
  • Nevezés: kizárólag előnevezésben. Nevezési határidő: 2022.10.30.
  • Nevezni a versenykiírás utáni panelen lehet. Először az e-mail címet kell megadni, majd a nevezési lapot e-mailben fogja megkapni a versenyző. A nevezési lap kitöltése után be kell fizetni a nevezési díjat. A nevezés a nevezési díj befizetésével együtt érvényes.
  • Nevezési díj: 20.000 Ft. Kísérőjegy 4.000 Ft. Egy versenyzővel egy kísérő jöhet.
  • Kategóriák: Újonc bodybuilding, Athletic, Masters (+42) bodybuilding, Men’s Physique, Bikini Junior, Bikini, Wellness, Sportmodell, Body Fitness, Open bodybuilding, Grand Prix bodybuilding.
  • A kommunikáció a versenyzőkkel e-mailben történik. Minden versenyző visszaigazolást kap e-mailben, majd a nevezési határidő után kapja meg a további teendőket tartalmazó leveleket.
  • Nevezni a versenykiírás utáni panelen lehet. Először az e-mail címet kell megadni, majd a nevezési lapot e-mailben fogja megkapni a versenyző.
  • A versenykiírás elolvasása és tudomásul vétele minden versenyzőnek kötelező, az abban foglalt információk el nem sajátítása miatt a szervezők nem vállalnak felelősséget.

Részletes tájékoztató:

A Superbody idén is a hagyományok szerint november első szombatján (2022.11.05.) kerül megrendezésre.

A helyszín a Vasúttörténeti Park (1142 Budapest, Tatai út. 95.), ahol külön parkoló is lesz a versenyzőknek.

A Superbody show –jellegű rendezvény, ahol minden versenyzőnek lehetőséget biztosítunk, hogy a lehető legnívósabban prezentálja magát.

A verseny a hagyományoknak megfelelően kizárólag előnevezéses. A nevezési határidő (2022.10.30.) után nevezni nem lehetséges. A helyszínen nevezni nem lehetséges. A nevezést ne bízzuk másra, edzőre, klubvezetőre, hanem a versenyző saját maga végezze el a problémák elkerülése érdekében.

A kommunikáció e-mailben folyik. Minden e-mail személyes, a tartalma csak az adott versenyzőre tartozik és tartalmazni fogja nevezési lapot és a teendőket. Ne adjuk ki másnak az e-mailben megkapott információkat! A spam és hasonló mappákat rendszeresen ellenőrizni kell. Aki nem kap e-mailt és nevezett, érdeklődjön az információs vonalakon.

A nevezést laptopon vagy számítógépen kell leadni a tévedések (elgépelés stb.) elkerülése végett.

A nevezési díj megfizetése nem minősül nevezésnek, a nevezési díj befizetésekor megadott adatok csak a befizetés azonosítását szolgálják. Nevezéshez a nevezési lapot kell kitölteni! A nevezési lap hiányában a versenyző nem tud indulni. (Évek óta küzdünk egyeseknél a „nem tudtam, hogy előnevezés van/elfelejtettem/nem tudtam hogyan kell nevezni” és hasonló kifogásokkal. Ahogy eddig, ezután sem fog senki versenyezni, aki a nevezési határidőig nem adta le a nevezését.)

A nevezési díj megfizetése nem minősül nevezésnek, a nevezési díj befizetésekor megadott adatok csak a befizetés azonosítását szolgálják. Nevezéshez a nevezési lapot kell kitölteni! A nevezési lap hiányában a versenyző nem tud indulni. (Évek óta küzdünk egyeseknél a „nem tudtam, hogy előnevezés van/elfelejtettem/nem tudtam hogyan kell nevezni” és hasonló kifogásokkal. Ahogy eddig, ezután sem fog senki versenyezni, aki a nevezési határidőig nem adta le a nevezését.) A nevezési lap kitöltése után be kell fizetni a nevezési díjat. A nevezési lap beküldése és a nevezési díj befizetése együtt minősül nevezésnek.

Nevezési díj: 20.000 Ft, kísérőjegy 4.000 Ft.

Egy versenyzővel egy kísérő jöhet. A kísérőknek ún. kísérő jegyet kell venni. A verseny regisztráció (mérlegelés, magasságmérés, rajtszám átvétele) a verseny előtti napon lesz csakis a már előnevezett versenyzőknek.

Az idei évben három „új” kategória kerül bevezetésre: Masters bodybuilding, Wellness és Sportmodell. (Ez utóbbi kétrészes sportruházat – sportcipő verzió lesz.) A kategóriák kritériumait a versenykiírás tartalmazza, amelyet kötelező elolvasni. (Women’s Physique és Tinédzser kategória idén nem lesz.)

A Superbody 2022 kategóriái: Újonc bodybuilding, Athletic, Masters (+42) bodybuilding, Men’s Physique, Bikini Junior, Bikini, Wellness, Sportmodell, Body Fitness, Open bodybuilding, Grand Prix bodybuilding.

A versenyzőknek nem reggel kell érkezni, hanem a kategória beosztásnak megfelelően (amelyet majd e-mailben fognak a versenyzők megkapni.) A délutáni kategóriák versenyzőinek nem kell kijönni reggel.

A versenykiírás általános részeinek és az adott kategória leírásának elolvasása minden versenyzőnek kötelező. A szervezők semmiféle felelősséget nem vállalnak azért, ha a versenyző nincs tisztában a versenykiírásban foglaltakkal.

A verseny díjazását a versenykiírás/díjazási táblázat tartalmazza.

A nevezést a versenykiírás utáni linken lehet megtenni.

A fenti szabályok azért szükségesek, hogy a verseny kényelmetlenségek, egész napos várakozás és egyebek nélkül gyorsan és pontosan lemehessen.

Információ: superbody@scitecnutrition.com (iroda), 30/2574871 (versenyigazgató)

 


Versenykiírás/nevezés