Superbody 2023 – a verseny, aminek történelme van!

A Superbody a hagyományoknak megfelelően Magyarország megnívósabb, sőt világszínvonalú testépítő rendezvénye, amely tulajdonképpen több, mint verseny. Nincs szünet, nincs megállás, itt értelmét veszti a szokásos „Mikor érdemes kijönni?” kérdés, hiszen elejtől végéig látványos és izgalmas show keretében láthatja a közönség az ország legjobb sportolóit.

Mire számíthatsz, ha ellátogatsz a versenyre?

 • Szokás szerint kiválóan felkészült, elképesztő formában lévő versenyzőkre
 • Hazai szinten egyedülálló, több millió forintos összdíjazásra
 • Pörgős, felesleges megállásoktól mentes műsorra
 • A belépőjegyed árát meghaladó értékű ajándékcsomagra – early bird jegyek esetében majdnem a jegyed árának kétszeresét kapod vissza termékekben!
 • VIP jegyvásárlási lehetőségre – ebben az esetben korlátlan étel-italfogyasztás mellett a legelőkelőbb, erre a célra elkülönített helyek valamelyikéről nézheted végig a versenyt, a sport prominens képviselőinek társaságában
 • Egy hatalmas élményre egy teltházas eseményen, csupa hozzád hasonló sportőrülttel, ami hónapokon át motivál téged arra, hogy még keményebben nyomd a vasat az edzőteremben!
 

Program:

 • Power Challenge Show
 • Sztárvendégek
 • Meglepetés programok

Superbody kategóriák:

Bikini junior Bikini Sportmodell Body Fitness Wellness Men’s Physique Újonc bodybuilding Athletic Masters bodybuilding Kiemelt díjazású kategóriák (Superbody szobor): – Női abszolút bajnok (Bikini, Sportmodell, Wellness, Bodyfitness győztesek közül) – Open – Grand Prix

Tarts velünk október 28-án szombaton a Magyar Vasúttörténeti Parkban!

Időpont: 2023.10.28.

Helyszín: Magyar Vasúttörténeti Park, 1142 Budapest, Tatai út 95.

Parkolás: Ingyenes parkoló, bejárat a Tatai út felől

Kapunyitás: 9:30
Kezdés: 10:00
Várható befejezés: 18:30

Jegyárak

NORMÁL JEGYEK Minden normál belépőjegy mellé 6000 Ft értékű Scitec Nutrition csomagot adunk ajándékba, melyet belépésnél vehetsz át!


Házirend

 1. A normál Superbody belépőjegy kizárólag a nézőtéren való tartózkodásra jogosít fel. VIP és backstage területre belépni szigorúan tilos.
 2. Mint minden komolyabb versenyen, fotózni és videofelvételt készíteni tilos. Telefonos felvételt kizárólag az ülőhelyről lehet készíteni. Felállni, előremenni, közlekedő útvonalat elfoglalni, bármilyen egyéb módon a hivatalos média és a szervezők munkáját és a közönséget megzavarni szigorúan tilos. (A biztonsági személyzet erre fokozottan figyelni fog.)
 3. Médiatevékenység végzése csak a szervezők engedélyével lehetséges.
 4. Minden látogató köteles a közösségi normáknak megfelelő állapotban lenni és úgy viselkedni, hogy másokat ne zavarjon.