Felhívjuk a figyelmet, hogy lehetőleg laptopon vagy asztali gépen add le a nevezést, ne okostelefonon, mert a gépelési hibákból fakadó problémákért nem vállalunk felelősséget. Ha az e-mail címet elrontod, nem fogod megkapni az információkat. Ne használj freemail és citromail fiókot, inkább regisztrálj másikat (pl. Gmail). Mindig ellenőrizd a levélszemét és promóció mappákat.

A nevezés több lépésből áll a maximális biztonság érdekében.

  1. Adj le nevezési lap igénylést a neveddel és az e-mail címeddel.
  2. E-mailben megkapod a nevezési díj befizető linket. Fizesd be a nevezési díjat az alábbi módon:
    • Válaszd ki, a „nevezési díj” befizetést, vagy ha kísérőd is lesz, a „nevezési díj + kísérő jegy” opciót.
    • A bankkártyádnak nem kell sajátnak lenni, a kártyaadatoknál nem kell a te nevednek szerepelnie, ha nem te vagy a kártyatulajdonos, de a „befizető” adatainál a saját nevedet add meg.
  3. A nevezési díj befizetése után automatikusan meg fogod kapni a nevezési lapot e-mailben. (Ha 24 órán belül nem kapsz nevezési lapot, hívd az alábbi telefonszámot: +36 30 257 4871 – Kovács Zsolt versenyigazgató). Minden mezőt gondosan tölts ki az útmutatónak megfelelően és küldd vissza a lehető leghamarabb. Hiányos információ (pl. hiányzó lakcím) esetén a nevezést elutasítjuk. A nevezéskor megadott kategória nem módosítható, abban indulhatsz csak, ahova neveztél, ezért ügyelj rá, hogy el ne téveszd.
  4. A nevezési lap beküldése után visszaigazoló e-mailt kapsz, ez azt jelenti, hogy a nevezésed bekerült a rendszerbe.
  5. A nevezési határidő lezártáig nem kapsz további e-mailt, azonban a nevezési határidő (2023. október 22.) utáni maximum két napban meg kell érkeznie az első információs e-mailnek.
  6. Probléma esetén hívd az információs vonalat: +36 30 257 4871