Superbody 2022

TÁJÉKOZTATÓ

A Superbody egy show jellegű rendezvény, ahol minden versenyzőnek lehetőséget biztosítunk, hogy a lehető legnívósabban prezentálja magát.

Dátum

2022. november 5. (szombat)

A Superbody a hagyományok szerint idén is november első szombatján kerül megrendezésre.

Helyszín

Magyar Vasúttörténeti Park

1142 Budapest, Tatai út 95.

Parkolás

A helyszínen külön parkoló is rendelkezésre fog állni a versenyzők számára.

Nevezés és verseny

A verseny a hagyományoknak megfelelően kizárólag előnevezéses.

Nevezési határidő: 2022. október 30. vasárnap, 23:59

A nevezési határidő után nevezni, illetve a helyszínen nevezni nem lehetséges!

Nevezési díj: 20 000 Ft

A nevezési díj megfizetése önmagában nem minősül nevezésnek, a nevezési díj befizetésekor megadott adatok csak a befizetés azonosítását szolgálják. Az érvényes nevezés feltételei az e-mail üzenetben kapott nevezési űrlap kitöltése ÉS a nevezési díj megfizetése. A nevezési lap hiányában a versenyző nem tud indulni a versenyen. (Évek óta küzdünk egyeseknél a „nem tudtam, hogy előnevezés van/elfelejtettem/nem tudtam hogyan kell nevezni” és hasonló kifogásokkal. Ahogy eddig, ezután sem fog tudni senki versenyezni, aki a nevezési határidőig nem adta le a nevezését.)

Az előnevezéshez szükséges regisztrációs link a versenykiírás alatt található, az előzetes regisztrációt követően az itt megadott e-mail címre fog érkezni a kitöltendő nevezési űrlap és a befizetéshez szükséges link. Az esetleges technikai hibák elkerülése végett javasoljuk a citromail-es és a freemail-es e-mail címek használatának mellőzését.

A nevezést ne bízzuk másra, edzőre, klubvezetőre, hanem lehetőség szerint a versenyző saját maga végezze el a problémák elkerülése érdekében. A nevezést laptopon vagy számítógépen célszerű leadni a tévedések (elgépelés stb.) elkerülése végett.

A kommunikáció e-mailben folyik. Minden e-mail személyes, a tartalma csak az adott versenyzőre tartozik és tartalmazni fogja nevezési lapot és a teendőket. Ne adjuk ki másnak az e-mailben megkapott információkat! A spam és hasonló mappákat rendszeresen ellenőrizni kell. Aki nem kap e-mailt és nevezett, érdeklődjön az információs vonalakon.

Egy versenyzővel egy fő kísérő jöhet. A kísérőknek ún. kísérő jegyet kell vásárolni. A verseny regisztráció (mérlegelés, magasságmérés, rajtszám átvétele) a verseny előtti napon lesz, csakis a már előnevezett versenyzőknek.

A versenyzőknek nem reggel kell érkezni, hanem a kategória beosztásnak megfelelően (amelyet e-mailben fognak a versenyzők megkapni.) A délutáni kategóriák versenyzőinek nem kell kijönni reggel.

A versenykiírás általános részeinek és az adott kategória leírásának elolvasása minden versenyzőnek kötelező. A szervezők semmiféle felelősséget nem vállalnak azért, ha a versenyző nincs tisztában a versenykiírásban foglaltakkal.

A fenti szabályok azért szükségesek, hogy a verseny kényelmetlenségek, egész napos várakozás és egyebek nélkül gyorsan és pontosan lemehessen.

A rendezvényen kép és hangfelvétel készül, melyről az adatkezelési tájékoztatót itt találják.

Jegyvásárlás

Kategóriák és díjazás

Az idei évben három „új” kategória kerül bevezetésre: Masters bodybuilding, Wellness és Sportmodell. Ezen kategóriák kritériumait a versenykiírás tartalmazza. (Women’s Physique és Tinédzser kategória idén nem lesz.)

A Superbody 2022 kategóriái:

· Újonc bodybuilding

· Athletic

· Masters (42+) bodybuilding

· Men’s Physique

· Bikini Junior

· Bikini

· Wellness

· Sportmodell

· Body Fitness

· Open bodybuilding

· Grand Prix bodybuilding

A verseny díjazását a versenykiírás / díjazási táblázat tartalmazza.

Kapcsolattartás

E-mail cím: superbody@scitecnutrition.com (rendezvényszervező csapat elérhetősége)

Telefonszám: +36 30 257 4871 (versenyigazgató elérhetősége)

ÖSSZEFOGLALVA:

– Helyszín: Vasúttörténeti Park (1042 Budapest, Tatai út 95.)

– Dátum: 2022. november 5. (szombat)

– Nevezés: kizárólag előnevezésben.

– Nevezési határidő: 2022. október 30.

– Nevezési díj: 20 000 Ft

– Kísérőjegy: 3990 Ft

– Egy versenyzővel egy kísérő jöhet.

– Kategóriák: Újonc bodybuilding, Athletic, Masters (+42) bodybuilding, Men’s Physique, Bikini Junior, Bikini, Wellness, Sportmodell, Body Fitness, Open bodybuilding, Grand Prix bodybuilding

– A kommunikáció a versenyzőkkel e-mailben történik. Minden versenyző visszaigazolást kap e-mailben, majd a nevezési határidő után kapja meg a további teendőket tartalmazó leveleket.

– A versenykiírás elolvasása és tudomásul vétele minden versenyzőnek kötelező, az abban foglalt információk el nem sajátítása miatt a szervezők nem vállalnak felelősséget.