A 2021-es Superbody sok szempontból egyedülálló verseny lesz. Először is, a tavalyi, zárt kapus rendezés után végre ismét nézők előtt zajlik a verseny. Mi pedig, a magyar testépítés elkötelezett támogatójaként szeretnénk, ha minél több néző jönne el erre a sportünnepre. Ezért úgy döntöttünk, hogy akik jegyet vásárolnak a rendezvényre, azokat egy több, mint 5.000 Ft értékű Scitec Nutrition ajándékcsomaggal lepjük meg, amelyet telepakoltunk a legjobb, és nem mellékesen, a legújabb kiegészítőinkkel!

Amennyiben október 1-8 között vásárolod meg a jegyedet elővételben, úgy „early bird” kedvezménnyel 2.990 Ft-ba kerül a jegyed, amiért természetesen jár az 5.000 Ft értékű ajándék, az élményről nem beszélve, amit Magyarország egyik legszínvonalasabb versenye nyújthat!

Október 9. és november 5. között 3.990 Ft-ba kerül a jegy elővételben, de ne feledd, ez esetben is jár az 5.000 Ft-os Scitec Nutrition csomag.

A helyszínen is tudsz jegyet venni 5.990 Ft-ért, és természetesen itt is megkapod az ajándékcsomagot a karszalagod mellé.

VIP jegyet is tudsz vásárolni 9.990 Ft-ért, ha az első sorokból, a magyar testépítés prominens képviselőinek társaságában, díszvendégek között szeretnéd végigszurkolni a versenyt. Ez esetben természetesen több, mint 10.000 Ft értékű ajándékcsomag vár!

A belépés védettségi igazolványhoz kötött, ezt vedd figyelembe a jegyvásárlás során!

Töltsük együtt a napot november 6-án, szombaton a Versenyen, ami mára már hagyomány – gyere el a Superbody-ra!


Jegyvásárlás

Tudnivalók látogatók részére: