Superbody kiértesítés versenyzőknek

Remélhetőleg mindenki tudja, hogy a Superbody – és a Superbody által pár éve bevezetett rendszer nyomán már szinte minden verseny – előnevezéses.

Ennek az az egyszerű oka, hogy így a versenyzőknek nem kell reggel hatkor regisztráció miatt sorbanállni egy végtelenül elhúzódó versenyen, hanem a program normálisan tervezhető és a versenyzés nem egész napos backstage-ben fekvést jelent a Superbody-n.

Az előnevezés során a versenyző először csak egy visszaigazoló e-mailt kap, majd a nevezések lezárta után (november 1.) minden versenyző e-mailben ki lesz értesítve a teendőkről és a várható időbeosztásról. Ez alapján tudják a versenyzők befoglalni a barnítást és akkor tudják meg, hogy mikor kell jönniük a regisztrációra majd a versenyre.

Felhívjuk a figyelmet, hogy ha egy előnevezett versenyző november 3.-ig nem kap értesítő e-mailt, akkor első körben érdemes megnézni a spam és egyéb mappákban. Ha ott sincs, akkor az információs e-mailen (info@superbody.hu) vagy telefonszámon (30/2574871) kell jelezni a szervezőknek.

Oszd meg az információt!